The Man with the Answers

Griekenland, Cyprus, Italië 2021 - 81 minuten. Engels, Grieks, Duits en Italiaans gesproken, Nederlands ondertiteld

  • Genre: Drama LGBT
  • Regie: Stelios Kammitsis
  • Script: Stelios Kammitsis
  • Producer: Fenia Cossovitsa, Luca Legnani, Vicky Miha
  • Met: Vasilis Magouliotis, Anton Weil, Stella Fyrogeni
  • Premièreweek: 03-02-2022
  • Filmnummer: 65 600 153
bekijk de
trailer
bekijk
de film

Victor is een ex-duikkampioen van in de twintig die bij zijn grootmoeder in een Grieks kustplaatsje woont. Na haar plotselinge overlijden springt hij zonder opgaaf van reden in een stoffige oude auto en begint aan een rit met als einddoel Beieren, waar zijn moeder woont. Op de veerboot naar Bari ontmoet hij Matthias, een knappe Duitser. Victor zit niet echt op gezelschap te wachten, maar de vrijgevochten Matthias weet hem toch te verleiden hem een ​​lift naar Duitsland te geven. De ogenschijnlijke tegenpolen beginnen aan een trip die hen door het adembenemende berglandschap van Italië voert. Door de reisavonturen worden beide mannen uit hun comfortzone gehaald en groeit de aantrekkingskracht. Zullen ze de antwoorden die ze zoeken bij elkaar vinden als hun bestemming aan de horizon opdoemt?

Korte synopsis
De 22-jarige Victor woont met zijn grootmoeder in een Grieks kustplaatsje. Na haar plotselinge overlijden springt hij in een oude auto met als einddoel Beieren, waar zijn moeder woont. Op de veerboot naar Bari ontmoet hij Matthias. Victor zit niet echt op gezelschap te wachten, maar Matthias weet hem te verleiden een ​​lift  te geven. De ogenschijnlijke tegenpolen worden op hun roadtrip uit hun comfortzone gehaald maar langzaam groeit ook de aantrekkingskracht.

Oneliner
De Griekse Victor ontmoet op de veerboot naar Bari de vrijgevochten Duitser Matthias. Ze vervolgen samen hun roadtrip naar Beieren waar Victor's moeder woont en ontdekken als ogenschijnlijke tegenpolen ook elkaars aantrekkelijkheden.

* Officiële selectie Roze Filmdagen 2021 - Amsterdam

"Heerlijke roadtrip vol liefde, humor en hoop" - Cineramafilm